Curs de formare a profesorilor pe tema predării Holocaustului şi drepturile omului in S.U.A

 
Vă informăm că Departamentul de Stat al SUA în colaborare cu Association of Holocaust Organizations (A.H.O.), New York şi cu U.S. Holocaust Memorial Museum din Washington D.C. organizează în această vară, la o dată ce se va anunţa ulterior, un curs de formare a profesorilor pe tema predării Holocaustului şi drepturile omului, pentru trei profesori, pe durata unei săptămâni, în Statele Unite.
 
Candidaţii pot fi profesori de gimnaziu şi/ sau de liceu care predau istoria sau ştiinţele sociale, care vorbesc fluent engleza şi care vor fi nominalizaţi de Ministerul Educaţiei Naţionale, în urma selecţiei dosarelor de candidatură.
 
Pentru a participa la acest seminar cei interesaţi trebuie să înainteze către Ambasada SUA, în atenţia doamnei Cornelia Vlaicu, email VlaicuC@state.gov şi a domnului inspector general, Doru Dumitrescu, email d.dumitrescu2010@gmail.com , până la data de 22 martie 2017, ora 16.30, următoarele documente: Curriculum Vitae, în limba engleză, o scrisoare de intenţie tot în limba engleză şi să completeze formularul ataşat. După analiza acestor documente va avea loc un interviu telefonic cu un reprezentant al Ambasadei SUA din România.
 
Costurile pentru cei trei profesori români care vor participa al acest seminar vor fi acoperite de organizatori.
 
Pentru alte informaţii, candidaţii se pot adresa doamnei Cornelia Vlaicu, email: VlaicuC@state.gov sau la telefon 0722.351.275.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *